bloemen

NOURISH YOURSELF

wellness for your body & mind

Babiche_edited.jpg

VerwonderWoman

Mijn naam is Babiche Yentl Knaap. Ik heb een grote passie om vrouwen in contact te brengen met hun eigen kracht, creativiteit en talenten. In mijn sessies bied ik jou een veilige en liefdevolle ruimte om daar (opnieuw) mee in contact te komen.

The conscious use of deep rest allows us to

connect closely to the Divine Creative Genius

VerwonderWoman

Sessies

IMG_1135.jpg
Pink Peony.jpg

the mindTREATment

Een traktatie voor je mind. Deze sessie is er ruimte voor jouw volledige ZIJN. Jouw chaos, rauwe emoties, totale madness van vrouw/mens/moeder zijn, verdriet, levensvragen en hersenkrakers, liefdesrelatie issues... you name it. En ik ben er om je als stormbaan sister te supporten. Bied je een luisterend oor, ruimte voor je fierceness of je ongelofelijk klein en onzeker voelen. Ik stel je vragen om helderheid te creëren en wanneer je er niet uit komt praktische tips geven. Jij hebt alle antwoorden en jij weet wat goed is voor jou. Ik spiegel, ben je cheerleader, ben bereid confronterende vragen te stellen om tot de kern te komen.

the body TREATment

Heerlijk ontspannen, vertragen en even een moment helemaal voor jou. Ik geef je een energetische massage met zachte aanraking, edelstenen en healing soundbath. Een traktatie voor je fysieke- en energetische lichaam. Deze treatment is op jouw afgestemd, iedere sessie is anders. Voor we beginnen bespreken we waar je op dat moment het meeste behoefte aan hebt. Zodat je verzorgd en totaal relaxed de deur uit gaat en de wereld weer aan kunt.

Nourish Yourself

Verwen jezelf met een mini reTREAT

De sessies hebben mij geholpen tijdens mijn (rouw) proces. Daar waar ik vast liep in mijn gedachten, boosheid, verdriet en er zelf niet uit kwam hielp Babiche dit doorbreken. Ik voel nu rust, vrede en heb vertrouwen in de toekomst. De sessies met Babiche zijn een zegen geweest voor mij en ik ben haar dankbaar voor het luisterend oor en de fijne gesprekken waarin Babiche onbevooroordeeld is en je ziet voor wie je bent. Dat is echt magisch.

Y.Y.

Kippenvel! Dat is wat ik kreeg tijdens de sessie met Babiche. Vanaf het eerste contact voelde ik een prettige, vriendelijke en warme vibe. Het voelde oprecht, eerlijk en naturel. Ze was afgestemd, durfde de (pittige bij gebrek aan beter woord) vragen die in haar opkwamen te stellen en ze sloeg de spijker op zijn kop. Ondanks dat ik vooraf niet een heel specifieke hulpvraag had vond ik het bijzonder wat ze allemaal voelde en nog beter: ik kan er wat mee! Na de sessie stuurde ze nog een fijne mail met additionele informatie, waarvoor dank!

Hartelijk dank voor de fijne sessie, ik zou het iedereen aanraden!

Karin W.T.

Mijn sessie met Babiche bracht me in vervoering, gaf me warmte en rust. Ze ging met beeldende en creatieve woorden in gesprek met mij waardoor ik voelde dat ze een belangrijke kern van mij raakte. Met name dat mijn emoties een soort van open-en-dicht gaan raakte me diep. Een stukje emoties voelen & uiten en een stukje zelfbescherming van mijn hoogsensitiviteit. Naast diepe emoties bespreken, kwam Babiche ook met tips over energieën in balans houden en zuiveren in mijn huis als ook een sacred place voor mij gevoel van veiligheid. Diepgang en praktisch smolten samen in ons gesprek, heel prettig!

Isabelle Z.

Contact

Praktijkadres

van Diemenstraat 202 | unit 2.4

2518 VH Den Haag

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier.

Bedankt voor je bericht!

IMG_2771.jpg