verwonderwoman

Word je bewust van de verbindingen tussen gedachten, lichaam en leven. Hoe jij in je vel zit straal je uit in je energie. Wat je uitstraat trek je aan. 

Ervaar hoe het is om je helemaal ontspannen te voelen na een body treatment. Hoe helder en rustig je gedachten zijn na een mind treatment. En hoe je deze in balans kunt brengen.

Sta je open voor een geheel andere kijk op welzijn voor vrouwen en ben je toe aan nieuwe inzichten/andere richting/verse start? Dan ben je van harte welkom in mijn studio voor een treatment of een van de evenementen. We kijken samen waar voor je gevoel je behoefte of doel ligt en wat er nodig is om dat te bereiken.

Maak kennis met Babiche Yentl, lees hieronder meer over de werkwijze of maak direct een afspraak

IMG_2084.jpg

Wil jij weten of VerwonderWoman voor jou de juiste stap is op weg naar welzijn, balans en inzicht? Kijk of jij jezelf in één of meer van onderstaande uitspraken herkent:

  • Ik ben er aan toe om nu bewust een stap te zetten.

  • Ik gun mezelf behandelingen die voelen als een moment voor mezelf. Ook al voordat de nood/probleem (te) groot is.

  • Ik wil dieper duiken om tot de kern van mijn probleem te komen. Ook als blijkt dat die ergens anders ligt dan waar ik denk dat het in zit.

  • Ik kies bewust voor mijn welzijn en zoek behandelingen die daarbij passen.

  • Ik vind het prettig als een behandelaar de tijd neemt, met respect en aandacht voor mijn lijf, mijn leven en mijzelf.

  • Ik loop vast in mijn gedachten, het is erg druk in mijn hoofd en ik wil daar graag een doorbraak in maken.

  • Ik voel (veel) stress en ik ben toe aan diepe ontspanning. 

  • Ik ben toe aan een heldere visie, een doortastende aanpak en nieuwe inzichten over mezelf. Ik wil daarin investeren en kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

  • Ik sta open voor creatieve praktische 'down to earth' tips.

  • Ik vind het fijn als er ook ruimte is voor humor en luchtigheid tijdens de behandeling.

Pink Peony.jpg

werkwijze

In mijn praktijk combineer ik mijn fijngevoeligheid voor energie en creativiteit door intuïtief te werken. Geen vrouw is hetzelfde en zo ook mijn sessies niet. Vaak komen vrouwen op gevoel bij mij, omdat ze ergens 'weten' of voelen dat ze bij mij moeten zijn. 

Tijdens de consulten/behandelingen combineer ik verschillende methodes, aangepast op wat er op dat moment nodig is om jouw proces te ondersteunen.

Naast de aangeleerde methodes neem ik ook mijn persoonlijke levenservaring mee in de sessies en behandelingen. Een gelijkwaardige verbinding van mens tot mens vind ik belangrijk. Lees hier meer over hoe anderen de sessies hebben ervaren.

Babiche Yentl

Mijn naam is Babiche Yentl Knaap. In 1985 ben ik geboren in Den Haag. In 2020 opende ik de studio in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. 

Waarom een wellness studio voor vrouwen? Als oudste van vier dochters, uit een familie met (tot voor kort) alleen maar vrouwen geloof ik dat ik een goede basis heb over wat welzijn voor vrouwen betekent.

Ik gun het vrouwen om helemaal in hun kracht te komen. En de complexiteit en chaos van alle gevoelens, emoties en hersenspinsels te accepteren en omarmen. Waar vrouwen veel, vaak en overal verzorgend kunnen zijn, vergeten we regelmatig onszelf. In mijn treatments ben ik je stormbaan sister en chearleader in the mindtreatment en verzorg ik je in the bodytreatment. Mijn wens is dat je voelt als een bad-ass-babe die alle chaos wat het leven op je pad brengt (en gooit) aan kunt. Dat je niet gek bent, met alle gedachten en gevoelens die binnen een dag of in 5 minuten kunnen veranderen. En dat jouw zachte vrouwen kracht een superpower is, waarmee je jouw wereld (en daarmee de hele wereld) kunt veranderen. Turning the mess, chaos, hurt and trauma in gold. 

Mijn persoonlijke leven is de grootste bron van inspiraties in mijn werk. Daarnaast deed en doe ik verschillende opleidingen en cursussen om mezelf verder te ontwikkelen. (familieopstellingen & systemisch coachen, systemic ritual, holistische EMDR, magnetiseren, drum healing, energetische massage, soul retrieval)

Babiche_edited.jpg