Ervaringen

Wat heb ik een fijne behandeling van Babiche mogen ontvangen. Het warme welkom gaf mij direct vertrouwen.

Door de zachtheid gedurende de massage, ervaarde ik diepe ontspanning in mezelf. Ik voelde me veilig en kon loslaten wat nodig was. Babiche stelde af en toe hele mooie en tegelijkertijd confronterende vragen, waardoor er achteraf meer helderheid ontstond. De dagen na de behandeling voelde ik me moe. Door daar aan toe te geven ontstond er heel veel ruimte in mezelf wat ik erg prettig heb ervaren. Ik voel me lichter. Dankjewel Babiche! Het is voor herhaling vatbaar. Liefs

Marit Cornelisse

Mijn sessie met Babiche bracht me in vervoering, gaf me warmte en rust. Ze ging met beeldende en creatieve woorden in gesprek met mij waardoor ik voelde dat ze een belangrijke kern van mij raakte. Met name dat mijn emoties een soort van open-en-dicht gaan raakte me diep. Een stukje emoties voelen & uiten en een stukje zelfbescherming van mijn hoogsensitiviteit. Naast diepe emoties bespreken, kwam Babiche ook met tips over energieën in balans houden en zuiveren in mijn huis als ook een sacred place voor mij gevoel van veiligheid. Diepgang en praktisch smolten samen in ons gesprek, heel prettig!

Isabelle Z.

Babiche heeft een warme, empathische benadering. Ik vond de sessie bij haar enorm inspirerend en waardevol. Ze gaat onderzoekend te werk en geeft passende adviezen. Thanks Babiche

Isa van Vliet

Ik kan niet anders dan zeggen wat voor een mooi mens Babiche is, invoelend, observerend en zonder oordeel. Ze laat oprecht alles er zijn wat de ander in zich draagt en verteld wilt worden. Dat heet energetisch de ruimte vasthouden in het proces van de ander. Super waardevol! Thank you for being who you are ❤️

Ilona Blom

Ik voel me goed na de sessie en ik merk dat ik steeds meer los kan laten zonder schuldgevoel

Cheyenne

Ik voel me vandaag heel ontspannen en goed, gisteravond ook. Ik heb wel heeeel rustig aan gedaan gister na de sessie en ben ook vroeg naar bed gegaan. Ik vond de sessie heel bijzonder, en inderdaad een soort reis door mijn gevoelsleven. Het heeft mij de nodige inzichten gebracht en ik denk dat ik over een maand ofzo nog een keer kom :)

Darina

Babiche is heel goed ingegaan op mijn hulpvraag en zelfs nog meer dan dat. Ze neemt echt de tijd voor je. Babiche is echt een aanrader wanneer je vastlopen op bepaalde levensvragen en graag wat meer richting wil krijgen. 

Wendy

Kippenvel! Dat is wat ik kreeg tijdens de sessie met Babiche. Vanaf het eerste contact voelde ik een prettige, vriendelijke en warme vibe. Het voelde oprecht, eerlijk en naturel. Ze was afgestemd, durfde de (pittige bij gebrek aan beter woord) vragen die in haar opkwamen te stellen en ze sloeg de spijker op zijn kop. Ondanks dat ik vooraf niet een heel specifieke hulpvraag had vond ik het bijzonder wat ze allemaal voelde en nog beter: ik kan er wat mee! Na de sessie stuurde ze nog een fijne mail met additionele informatie, waarvoor dank!

Hartelijk dank voor de fijne sessie, ik zou het iedereen aanraden!

Karin W.T.

De sessies hebben mij geholpen tijdens mijn (rouw) proces. Daar waar ik vast liep in mijn gedachten, boosheid, verdriet en er zelf niet uit kwam hielp Babiche dit doorbreken. Ik voel nu rust, vrede en heb vertrouwen in de toekomst. De sessies met Babiche zijn een zegen geweest voor mij en ik ben haar dankbaar voor het luisterend oor en de fijne gesprekken waarin Babiche onbevooroordeeld is en je ziet voor wie je bent. Dat is echt magisch

Y.Y.

“Ik voel me stukken meer gefocust weer. Erg fijn, ik heb genoten van de sessie.”

Yvonne

De sessie van Babiche heeft me heel veel rust gegeven... Babiche wist, door de juiste vragen te stellen, samen te ontdekken waar op dat moment behoefte aan was...

Ze geeft ruimte, rust en heeft een hele fijne, warme energie.

Het voelt als thuiskomen en ze zorgt altijd dat je met een warm en fijn gevoel weer de deur uit gaat...

Noortje Schiltman

Het was een fijne sessie met Babiche; ik ben heel dankbaar! Ik liep al een tijd te worstelen. Ik zat vast in een vicieuze cirkel en ik had geen idee hoe ik daar uit moest komen. Babiche gaf een simpele maar zo waardevol inzicht. Ik gebruik nu mijn creativiteit als ik het gevoel heb dat ik vast zit. 

Dorothea Stoeten

Het meest belangrijke in de sessie is de energie van Babiche en hoe deze heling en inspiratie geeft.  De tips en inzichten geven nieuwe inspiratie die ik kan ontdekken en kan gaan uitproberen in mijn leventje.  Babiche heeft een hele fijne warme energie die goed voelbaar is. 

Brenda Selman

Ik heb twee bijzonder mooie sessies bij Babiche ervaren. Ze gaf mij het vertrouwen en de warmte ze aan te gaan, ook al vond ik het spannend. Ze is zacht, licht en krachtig en voelt goed aan wat nodig is. Ik ben dankbaar voor haar zijn en ga in de graag nog meer verwonder avonturen met haar aan.

Maria Tichelaar

Aan het begin van de sessie voelde ik een warme fijne deken van energie om mij heen, heel energiek. Na de sessie voelde ik mij vrij om te bewegen, om te zijn, om me uit te drukken. Er lijkt niets in de weg te staan, geen angst en onrust.

Simone Vieveen